lauantai 13. lokakuuta 2012

Lopputarkastus ja blogin loppu

Hellurei.

Talomme lopputarkastus pidettiin jo 28.9. mutta koska muistin kirjoittaneeni siitä jo, niin kirjoitan vasta nyt. :) Eli läpi meni niin että heilahti vaikka roskis seisoa tönöttää pihalla ilman katosta jne. Käsitykseni mukaan tarkastajat ovat tosi erilaisia ja kunnillakin on kai hieman erilaiset vaatimukset. Meidän tarkastaja oli rento-reiska eikä kauheasti syynännyt mitään vaikka onhan kaikki tietysti tehty.

Tämä blogi on siis tullut tiensä päähän, koska en näe mielekkääksi kertoa satunnaisista pihatöistä tai sähkönkulutuksesta kun en minä sitä niin seuraakaan. Eli taidan pistää tämän blogin pakettiin ja jäämme odottamaan seuraavaa projektia. Blogi jää kuitenkin luettavaksi eli jos joku kommentoi niin näen kommentit ja vastaankin kyllä, mutta uusia juttuja en päivitä tämän jälkeen.

Suuri kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille sekä kanssabloggaajille, on ollut tosi mielenkiintoista seurata samaan aikaan valmistuvia projekteja! Olemme saaneet sekä vertaistukea, että hyviä neuvoja teiltä muilta. Nyt on aika siirtyä eteenpäin ja nauttia tästä ihanasta talosta. :) Ja kiitos vielä kerran kaikille projektissa auttaneille ja tsempanneille!

Tällainen siitä sitten tuli:
Ruohoon jäi ihmeellinen läikkä, johon ei millään kasva nurmikko! Toivottavasti ensi keväänä tilanne muuttuu.
 Lipaston erikoinen sijainti selittyy kaadolla.


Kaikki kalusteet Puustellilta (keittiö, eteinen, kodari, kaikki vaatekaapit).

Ps. Jos joku on joskus ihmetellyt blogin erikoista nimeä, tässä selitys:
Mandartania on Jenni Vartiaisen kappale, jossa lauletaan näin:

Koti mulla on salaisuukseton
Siel tahri ei juoneet mun pöytää
Pidän itselläni sen paikan kaukaisen
Et kartalta voi sitä löytää

Tahdon matkustaa Mandartaniaan
Onni on mun autuain
Pyydän auttakaa Mandartaniaan
Takaisin palaan en koskaan
Sinne pitkä tie mutkitellen vie
Ei reittiä oikoa saa
Menosuunta pelkästään
Mä perille jään
Kun paluuta ei voi ostaa

5 kommenttia:

 1. Hirmu kiva siitä tuli! Tykkään erityisesti tuosta tauluhyllystä. Ja B kehuu teidän saunaa kaikille! :)

  VastaaPoista
 2. Mä ihmettelin! Hyvä kun tuli ilmi. Kiva koti ja kivoja aikoja teille sinne! Tää oli mun toka kerta täällä mutta parempi myöhään kuin ei ikinä :)

  VastaaPoista
 3. Saako kysyä mistä nuo kylpyhuoneen suihkuseinän kaakelit on hankittu? Miellyttävät kovasti silmää ja mahdollisesti haluaisin jotain samantyylistä omaan kylppäriin..

  Tässä muuten hyvä artikkeli huvilataloista niille joilla on vielä talon valinta kesken http://www.omaraha.org/huvila-talopakettien-hinnat-omaraha-org-selvitti/

  t:Senja

  VastaaPoista