tiistai 24. heinäkuuta 2012

Ulkovarasto

Talo on ihan pian valmis. Siis ihan kokonaan valmis. Niin valmis, että voidaan kutsua tarkastaja tekemään lopputarkastus. Ei-rakentajille tiedoksi, että jos rakennusluvan ja lopputarkastuksen välillä on 1,5 vuotta, se on lyhyt aika. Talo pitää rakentaa 5 vuoden sisällä rakennusluvan saamisesta tai joutuu maksamaan uuden luvan. En halua kehuskella, mutta tämän asian ymmärtäminen on ollut minullekin yllätys ja kertoo tosissaan siitä, että Mies on paiskinut hommia. Itse en ota mitään kunniaa talon valmistumisesta, olen vieläkin vain pyykkihuolto-, ruokahuolto-, ja siivoushuoltovastaava.

Viimeinen silaus on ollut ulkopuolen valmistuminen ja varasto, jota Mies vielä tasoittaa, mutta joka on periaatteessa maalausta ja "sisustamista" vaille valmis. Olen antanut Miehelle vapaat kädet sisustamiseen, eli tyttökalenterin saa halutessaan naulata seinälle. :)
Seinille tulee koukkuja, hyllyjä ja muita säilyttämistä helpottavia ratkaisuja. Lisäksi hankitaan pöytä ja siihen "ruuvipenkki" joka helpottaa korjaushommia yms. Huomatkaa kissa, joka on aina mukana hommissa.Laikukas nurmikkomme. :D Kyllä se kasvaa! Mutta on vähän epätasainen tuo viherrys. Pitää lisätä siemeniä kaljuihin kohtiin.

Ensi viikolla on lomat lusittu ja palataan töihin.

5 kommenttia:

 1. Mietitään itselle myös olohuoneen ikkunoiden kokoa, niin paljon on olohuoneen ikkunoiden alareuna lattiasta ja yläreuna katosta..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunapintaan on katosta 33cm ja lattiasta 60cm.

   Poista
  2. Kiitoksia tiedosta. Vielä sellainen kysymys, että paljonka on huonekorkeus tai ikkunoiden korkeus?

   Poista
  3. Nopeasti mitattuna 253cm :) en muista tarkkaa virallista lukua.

   Poista
 2. Kiitoksia tiedoista, näillä pääsemme eteenpäin taas vähän omassa projektissamme.

  VastaaPoista