sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Ritilät

Koko ajan tapahtuu jotain, mutta hommaa on niin paljon ettei ehdi edes blogia päivittämään. Tai no, ehdi tai jaksa. :D Tällä hetkellä tapahtuu katolla kun Mies kiinnittää kattoturvatuotteita eli lumiesteitä ja porrasaskelmia. Mä kävin kans just katolla ja pelotti taas tosi paljon! Ei oo mun juttu yhtään.

Ennen kattohommia tehtiin kuitenkin ritilöitä eli näkösuojia. Maalattiin puut ruskeaksi kahteen kertaan kimpassa ja mies rakensi ritilät paikan päällä. Musta ainakin on kivan näköiset ja autokatos ainakin näyttää viimeistellymmältä.







Piha kuivuu pikkuhiljaa, maata ajetaan vähän kerrallaan ja kuivatellaan. Kyllä me vielä saadaan ruohoa tänä kesänä. ;)

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Meidän pitäisi kanssa kohta maalata ritilät kun ollaan ne juuri saatu asennettua. Ruskeaksi olisi tarkoitus maalata ja tuo teidän sävy näyttää aika hyvältä! Eli saako udella mikä sävy ja mikä maali käytössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Saa toki kysyä ja kiitos kehuista, näyttää kyllä livenä tosi kivalta vaikka ei montaa hetkeä väriä valittukaan. :) Kuullote on Tikkurilan Valtti Color ja sävy tvt 5072. http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/varit/varikartat_ulkomaalaukseen/valtti_kuullotteet_ja_puuoljyt_-varikartta/

      Poista