maanantai 9. tammikuuta 2012

Saunaa taas

Heipä hei. Nyt on lunta maassa ja kaunista on. Talon keltainen sävy on nätti lunta vasten, ainakin tietysti omasta mielestäni. :)

Sauna on ehkä tällä viikolla valmis, ei viitsitä käydä saunomassa keskeneräisessä saunassa eli vielä pitää odotella! Se on kummallista, että koti tuntuu valmiilta vasta, kun voi mennä omaan saunaan. Tietysti se, e ttä sauna on kesken, aiheuttaa myös muita keskeneräisyyksiä, kuten yhden makuuhuoneen käyttämisen varastointiin. Odotan jo, että ensi viikolla pääsisin imuroimaan loputkin sahanpurut pois ja siivoamaan tulevan tietokonehuoneen! Tuparit lähestyvät ja senkin takia olisi kiva saada kaikki huoneet käyttöön.

Tässäpä pari kuvaa taas:


Kiukaan reunuksessa on vielä suojakalvo päällä. Kiukaan saa kahtia puolestavälistä, joten kivien asettaminen on aika helppoa.


Lauteiden väliin tulee vanhalla pähkinällä petsattu "ritilä" kapeista listoista.


Näin hienot penkit Mies teki kun olin viikonlopun humputtelemassa tyttöjen kanssa. En tajua, miten se osaa. :)

4 kommenttia:

  1. Onpas nätti, oletteko käsitelleet paneelit jollain?

    VastaaPoista
  2. Kaikki on lämpökäsiteltyä haapaa ja käsitelty saunasuojalla. Puu on kauniin väristä muutenkin ja saunasuoja vielä lämmittää väriä enemmän. :) -Kikkis

    VastaaPoista
  3. Hei!

    On kyllä hieno sauna. Minkä kokoinen sauna on pohjamitoiltaan? Voisin mittiloidasen jälkeen, että mahtuisiko suurinpiirtein tollainen kiuas/lauderatkaisu omaankin saunaan.

    Kiitos!

    yt.
    Arvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos kehuista! Saunan mitat ovat 227x167cm (paneelin sisämitta).

      Poista