perjantai 30. joulukuuta 2011

Kotikuvia

Esittelin töissä työkaverille meidän kotia blogin kautta ja huomasin yhden ison puutteen: täällä ei ole muuton jälkeisiä kuvia! Olen luullut laittaneeni tänne yleiskuvia mutta nepä ovatkin jääneet puuttumaan joten korjataan tilanne hetimiten! Meille on tulossa vieraita ja siistiä joten oli hyvä hetki räpsiä kuvia. :)
Mies on nakuttanut koko päivä saunaa, lauteiden runko alkaa kohta hahmottua. Pian saunotaan!



Me petsattiin ikkunan- ja ovenpielet tummaksi, myös lauteiden välitilaan tulevat rimat petsataan. Ylemmässä kuvassa kiiltelevä aine on saunasuojaa.


Keittiö. Sanoin 100 kertaa, että en halua keittiöön kappaverhoa, mutta siinä se töröttää. :) Tuo oli pikaratkaisu ennen joulua, kun keittiö oli niin kalpea. Saas nähdä, mitä keksin tuohon myöhemmin.. Vaikka eipä tuo kappa nyt niin huono ole sekään.



Ruokapöytä. Lampun paikka ei ole tuolla nurkassa, se on evakossa kuusen tieltä.



Ihana, ihana jättisohva! :) Seinät ovat vielä paljaat.



Eteinen. Tarkkasilmäiset huomaavat ihanan Stihlin tyttökalenterin joka tuli pukilta.. Hmm.. :) Saunakiulu tuli myös pukilta, ja tulikin tarpeeseen! Lahjat ovat vähän jääneet lojumaan nurkkiin.


Käytävä. Tätä kissa juoksee hulluna iltaisin ees taas.


Vessa. Toisessa vessassa ei ole vielä valoa, kuten ei käytävässäkään. Sähkärit saavat tulla samalla kertaa laittamaan kaikki loput valot, myös saunan, kunhan se valmistuu.


Makkarissa sänky on ehtinyt jo kerran vaihtaa paikkaa.


Joka makkarissa on tällainen kaappirivistö.


Työhuone, josta tulee vierashuone kunhan viimeisestä makkarista saadaan sirkkeli, maalipurkit, laudanpätkät ja työkalut pois.


Askarteluhuone, lattialla laudepuut. :) Sähkökatkon iskettyä Tapaninipäivänä käänsin kirjahyllyn ja vaihdoin sen paikkaa kun ei ollut muutakaan tekemistä. :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti