sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Nyt taas kaikki hyvin :)

Maaperätutkimus tehtiin keskiviikkona ja uutiset olivat mahtavia: 3-5 metriä kallioon. :) Eli vaikka joudutaan paaluttamaan, niin se tapahtuu suht helposti ja rahaa ei uppoa mielettömästi. Jee! Saatiin Legalettiltä hyvä tarjous ja nyt odotellaan paalutussuunnitelmaa. Toivotaan, että ensi viikonlopuksi saatais vielä pieni kaivinkone niin saataisiin viimeisteltyä kaivuuhommat. Voi että kun tuntuu mahtavalta! Tuon pienen realismiin pudotuksen jälkeen (vaikka tuntuu että syvemmällä käytiin...) tuntuu ihanalta, että projekti voi jatkua! Raha on vaan rahaa ja jos tekee tiukkaa, niin sitä saa lisää.

Ollaan pyöritelty mielessä sitä, että harmittaako, kun valittiin toi tietyn mallinen talo. Mehän otettiin tuollainen kapea ja pitkä malli, jotta se mahtuis hyvin tontille. Nyt kun joudutaankin paaluttamaan, niin periaatteessa oltaisiin voitu ottaa ihan millainen talo hyvänsä. Onneksi molemmat ollaan sitä mieltä, että halutaan juuri tuo talo eikä olla tehty kompromisseja. :)

Meillä on nyt paljon enemmän "omaa aikaa" kun Legalett tulee tekemään perustukset. Toisaalta vähän harmi, kun Mies olisi niin innokas aloittamaan hommat mutta mä nautin kun saan vielä nukkua viikonloppuisin pitkään. Kyllä me ehditään tehdä niitä hommia sitten myöhemminkin. :)

1 kommentti:

  1. :) kivoja uutisia ja ihan varmasti tiellä tulee olemaan tulevaisuudessa yhteishommia talon kanssa :) omakotitalossa niiltä on vaikea välttyä.

    VastaaPoista