keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen vastoinkäyminen

Kuva-arvoitus. Mitä alla oleva kuva esittää?


Vastaus: maaperää, joka tarvitsee paalutuksen.


Tänään aamulla kukonpierun aikaan kaivinkone alkoi mylläämään tonttia. Jännitettiin vieressä ja ihmeteltiin, mitä maasta paljastuu. no pahin mahdollinen sieltä näkyi eli savea aka löllöä on todella paljon. Lopputulema oli se, että joudumme paaluttamaan. Harmiteltiin asiaa vähän aikaa, mutta eipä siitä mitään hyödy. Maaperätutkimus olisi kannattanut tehdä kunnolla ja maksaa siitä niin yllätyksiä ei olisi päässyt syntymään. Paska homma, ei voi muuta sanoa. Meidän budjetti tuskin kaatuu tähän ja ollaan ihan hyvin aikataulussakin eli ei tässä kai hätää.


Sitten pieni vinkki kaikille rakentajille: suodatinkangasta ei kannata jättää hankeen jäätymään. On nimittäin aikamoinen homma saada sitä sulamaan tai saada siitä ehjää palaa.

2 kommenttia:

  1. Otamme osaa yllätyksen johdosta ja samalla toivomme ettei meistä tule kohtalotovereita viikon päästä perjantaina kun meillä aletaan kaivamaan tonttia auki :S Mukava seurata samoilla vaiheilla olevia projekteja :D Tsemppiä sinne!

    VastaaPoista
  2. Jos paaluja ei nyt ihan kauheita metrejä tule, niin ei se kustannus niistä talon kokonaishinnassa lopulta ihan mahdottomia ole. Ja sitten ainakin tietää, että on kunnolla tehty. Eli näistä pohja- ja perustustöistä ei tosiaan kannata alkaa säästää. Tsemppiä rakentamiseen!

    VastaaPoista