keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kotikuvia vaan

Heippa, pitkästä aikaa!

Täällä me vaan ollaan ja asustellaan. Sisustaminen etenee hitaasti mutta varmasti. Kun sauna valmistui, saatiin romuhuone puhtaaksi ja tietokone sinne, koska näin oli alunperin tarkoituskin. Mattoja puuttuu vielä parista huoneesta ja makkarista yksi lipasto ja eteisestä lipasto ja kenkienlaittamispenkki.. Muuten sisällä on kaikki valmista ja odotellaan vain, että tulisi kevät ja pääsisi ulkohommiin. :) Vaikka tosi kaunista onkin ulkona! Yksi päivä vaan istuin sohvalla ja huokaillen katselin ulos kaunista maisemaa. Olin niin iloinen meidän isoista ikkunoista ja koko talosta!

Saunottu ollaan melkein joka päivä. Tosi hyvät löylyt on, eli voin lämmöllä suositella tuota Harvian tornikiuasta.

Tuparit pidettiin viime lauantaina. Oli mukavaa kuulla ihmisten (ylistäviä) mielipiteitä kodistamme. Sitä niin sokeutuu täällä kun katselee samoja nurkkia päivät pitkät.

Muutamia kuvia ennen tupareita, kun oli siistiä:

Keittiön uusi kappa. Niin vain taas pyörsin mielipiteeni, etten IKINÄ osta kappaa. ;)



Entinen romuhuone, nykyinen tietokonehuone.

Askarteluhuoneeseen laitoin ihanat retro-verhot, jotka ostin viime vuonna kirppikseltä Oulusta.


Makkarille pitäis tehdä jotain. Ainakin uusia päiväpeitto, yöpöydät, lamput ja sänky.. ;)




Vierashuone, pedattuna Jyskistä ostettu ilmasänky.


Mies osti itselleen syntymäpäivälahjaksi Cariitti-saunamittarin, jollaisen voi tilata täältä. Mittari tarvitsee valon, joten valokuituja asetellessa pitää muistaa vetää yksi sinne, minne haluaa mittarin.

3 kommenttia:

  1. Kiva katsella kuvia. Meille tulossa samanlainen talo, ilman makkarimuutosta. Onko vielä ilmennyt jotain asioita, jotka olisitte tehnyt toisin jos nyt aloittaisitte projektin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ei meillä oikeastaan ole tullut mieleen suurempia asioita. Tai no, isoin on tietysti se, että olis pitänyt tehdä oikein kunnon maaperätutkimus ihan aluksi. Sisustuksesta: Yksi on se, että jos oltais tehty eteiseen erilainen kaivo, oltais saatu isompia laattoja. Ja toisessa vessassa meillä on katkaisija väärällä puolella seinää ja tulee aina hapuiltua väärältä puolelta. :) Muuta en nyt keksi.

      Poista
  2. Haa Kikka! Mullakin on noi retroverhot jossain :) ne oli meillä lapsuudenkodissa olohuoneessa :) IHANAA!

    VastaaPoista