maanantai 19. joulukuuta 2011

Bastu ja lamput

Emme pääse vielä tänä jouluna omaan saunaan, mutta kyllä se alkaa jo saunalta näyttää. Eilen Mies sai paneelit lyötyä ja vaikka lupasi sen jälkeen rauhoittua joulun odotukseen, niin jotenkin se tuntuu olevan vaikeaa. :) Listat pitäisi saada lyötyä ja jotain muutakin vielä... Olen antanut luvan tehdä saunaa, kunhan lahjat tulee ostettua silti ajallaan. :p

Saunasta on vaikea saada kuvaa, koska salama väärentää värit ja ilman salamaa tärähtää. Eli pari huonoa kuvaa:


 

Hauska optinen harha noissa kuvissa: seinät näyttävät ihan vinoilta!

Tilasimme valaisimia NetAnttilasta ja nyt näkee syödä ja tehdä ruokaa paremmin. Ruokapöydän päälle tuli Massive Sputnik-valaisin, jossa on hauskat "jääpallot" lamppuina. Se oli hyvä meille siksikin, että valaisinpaikka ei ollut ihan ruokapöydän yläpuolella ja tämän lampun sai kiinnitettyä muuhunkin kohtaan katossa erillisen kiinnitinsysteemin avulla. Selkeästi kerrottu! :) Keittiöön otettiin kaveriksi Heat Mini cube-valaisin, koska siinä oli samantyylistä, jäistä tunnelmaa. Vaikka nämä valaisimet ovat vähän bling-blingiä, ne eivät ole meillä yhtään liian koreilevat, koska muuta kiiltävää ei sitten löydykään.





Nyt meillä aletaan keskittyä ja rauhoittua joulun viettoon ihan tosissaan. Tätä blogia tulen päivittämään harvoin, koska aion postailla tänne tulevaisuudessa vain rakentamiseen liittyviä juttuja, ja ehkä vähän sisustusasioita. Muuten taidan siirtyä Kaaospallo-blogin pariin, jonne voin postailla asioita laajemmalla skaalalla. Tervetuloa lukemaan sitäkin, linkki löytyy vasemmasta reunasta! Ja ihanaa Joulua kaikille lukijoille!

1 kommentti: