torstai 17. marraskuuta 2011

Rojut sisällä

Anteeksi blogihiljaisuus! Netti saatiin tänään toimimaan joten nyt voi taas lokkailla. :)

Kämppä on vieläkin kaaos, koska tavarat kulkevat edes takaisin eivätkä meinaa löytää paikkaansa. Yksi syy tähän on se, ettei säilytyskalusteita ole tarpeeksi. Hyllyjen ja esim. kunnon tietokonepöydän puuttuminen vaikeuttavat tavaroiden asettelua.
Me otetaan kuitenkin rauhallisesti, vanha kämppä on siivottu ja muutto tehty eli tässä ei ole enää mikään kiire minnekään.
Meillä on huomenna vasta varsinainen muuttotarkastus. :o Toivottavasti menee läpi koska... no, me ollaan jo muutettu. :)
Eilen iv-miehet kävi päivällä laittamassa iv-koneen kuntoon ja vitsi että palo hihat kun tultiin kotiin ja sotkua oli joka paikassa, vaikka oltiin jätetty selvät ohjeet ja eteiseen pahvilaatikoita että voivat käyttää niitä... GGRR! Eiköhän me anneta vähän palautetta tästä.
Valot on muuten paikallaan mutta käytävät lamput ovat vieläkin pimeänä. Saas nähdä, koska ne sadaan toimintaan.
Onpas sekava postaus, kun tää on tällasta höpötystä eikä oikeastaan mitään asiaa ollutkaan. :) Eli kuvia sitten vaan (tyhjästä kämpästä).







4 kommenttia:

  1. Onnea, onnea, onnea! Mukava lukea jonkun toisenkin kommentit muutosta, jonka jälkeen asiat ja tavarat on sekaisin. Meillä on pian mennyt kuukausi ja vieläkin on laatikoita muutama purkamatta, muutama huonekalu on sijoitettu väliaiaiksesti ihan hulluun paikkaan, naulakoita ei ole kaikkia kiinnitetty jne. Eli meillä ei ainakaan ihan nopeasti päästy niihin joidenkin blogien ihaniin sisustuskuviin, joissa kaikki tavarat tuntuu olevan paikoillaan ja taulut ripustettuna seinillä heti muuton jälkeen. Mutta pikku hiljaa :)

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen kotiin! Voi kun pääsis pian kylään :)

    VastaaPoista
  3. oi siellä kikkiksen mukit! :) ONNEA uuteen kotiin! voi kun mekin pian päästäis käymään!?!

    VastaaPoista